Nyomtatás

Meridián energia masszázs alap tanfolyam

Évszázadok alatt a kínaiak kifejlesztettek egy olyan masszázstechnikát, mely a meridiánpontoknak (a test energiamezőinek) stimulálása által elősegítei a test energiáinak szabad áramlását. Az emberi szervezetben a Csí (életenergia) energia nem kaotikusan (rendezetlenül) áramlik, hanem meridiánokon kering, vagyis csatornákon, amelyeknek nincs anatómiai megfelelője.

A csakrákban összegyűjtött és tárolt energiát az éteri levegőnél is finomabb halmazállapotú láthatatlan vezetékrendszer szállítja az egész testet behálózó meridián csatornáink keresztül.

A meridián vezetékek láthatatlanul haladnak végig az egész emberi testen és áramoltatják az életenergiát, segítségükkel kapcsolódnak össze az adott szervek. Minden egyes meridián felelős az adott szerv vagy terület működéséért a testben. A hagyományos kínai orvoslás elmélete szerint az emberi test 12 fő meridiánnal rendelkezik, és két csoportra oszthatók, 6 meridián tartozik a yin csoportba és másik hat a yang csoportba.

A meridián energia masszázs hatása:

 • relaxáló, nyugtató, pihentető, ellazító
 • feszültség- és fájdalomcsillapító
 • egészségmegőrző

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek Meridián energia masszázs szolgáltatást nyújtani, mely segítségével egy komplett masszázst tudunk végezni.

A képzés minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A csomag tartalma/tematika:

 • A Meridián energia masszázs terápia elméleti anyaga (pdf)
 • A meridián masszázs masszázsfogásai, kivitelezése, a komplett kezelési sor elsajátítása

Jelentkezés előfeltétele: a tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam felépítése: intenzív, az elméletet távoktatásban, a gyakorlatot személyes képzésen

A tanfolyam időpontja:

                                               kizárólag egyéni időpontban

A képzés elvégzéséről a tanfolyamon résztvevők sorszámozott tanúsítványt kaphatnak (előre kell igényelni).

Az oktatás helyszíne: Budapest, pontos cím későbbiekben

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, papucs
 • Modell
 • Lepedő, törölköző 1-1 db

Az egyéni tanfolyam ára: 48. 990Ft

Az egyéni ár abban az esetben érvényes, ha a résztvevő személy részére történik az oktatás (modellt szükséges biztosítania), az egyéni képzéssel kapcsolatban az elérhetőségeinken várjuk megkeresésedet.

mely tartalmazza:

 • Elméleti és gyakorlati oktatás díját,
 • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Jelentkezés módja: Jelentkezési lap kitöltésével, beküldésével lehetséges

A jelentkezés elfogadásához helyfoglalási díj befizetése szükséges (25.990Ft- mely részvétel esetén beleszámít a tanfolyam árába) történhet személyes befizetéssel a Raiffeisen Bank fiókjaiban, pénztári készpénzes befizetéssel (a befizetés díjmentes), vagy átutalással.

Regisztráció előtt el kell olvasni a tanfolyamról való lemondás feltételeit, melyet a képzések alján található menüpontban találsz meg.

Helyfoglalási (jelentkezési) díj fizetésének lehetőségei:

Fizetés módja: 2 részletben történik.

 • 25.990,- Ft/fő Helyfoglalási, jelentkezési díj, mely biztosítja számodra azt, hogy legyen időpontod.
 • 23.000,- Ft/fő  Tanfolyami díj, mely összeget a tanfolyam kezdése előtti 6.-dik napig kérjük befizetni.

Technikai részletek:

A résztvevő felnőttképzési szerződést fog kitölteni, mely egy nyomtatvány, e-mailben kell megküldeni a képzés előtt, aláírást követően megfelel beszkennelve, vagy mobilon lefotózva és visszaküldve az e-mail címünkre.

Jelentkezésedet követően a helyfoglalási díj befizetéséhez/ átutalásához szükséges információt az általad megadott e-mail címre küldjük el. Jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha a helyfoglalási díjat megfizetted, a teljes tanfolyami díj beérkezése után a tanfolyammal kapcsolatos tájékoztató anyagot megküldjük az általad megadott e-mail címre, amely tartalmazza az összes szükséges információt a további teendőkkel kapcsolatban (tanfolyam helyszíne, időpontja, stb.)

                               Kérdés esetén információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 06 20/367 5055 számon.

Oktatás árlista Jelentkezési lap Üzenetküldés Jelentkezési tudnivalók Távoktatás online képzések